Vizyonda bu hafta

Bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek. İşte vizyondakiler...

Vizyonda bu hafta

Sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli 7 film vizyona girecek.

Erhan Baytimur'un yönettiği "Bordo Bereliler Suriye" izleyici ile buluşacak. Film, bir sınır operasyonundaki bordo bereli ekibin başından geçenleri konu alıyor.

Film, 2015'de Hakkari Dağlıca'da 16 askerin şehit olduğu saldırıyı düzenleyen PKK'lı teröristleri yakalamak için bölgeye getirilen ve "dön" emri almamak için telsizlerini kapatan bordo berelilerin yaptığı operasyonla başlıyor.

Operasyonu genişleten bordo bereliler, daha sonra Yüzbaşı Mehmet ve komutasındaki ekiple Suriye'de, terör örgütü lideri "Çöl İmamı" lakaplı Ebu Salim'i yok etmeye çalışıyor.

"Koca Dünya" yetimhanede büyümüş iki gencin hikayesinin ele alıyor. Ali ve Zuhal'in yetimhane dışındaki "koca dünya"daki mücadelesi beyaz perdeye taşınıyor.

"Sümela'nın Şifresi 3: Cünyor Temel" serinin üçüncü filmi.

"Aşkın Krallığı", evlenmeye karar veren Seretse ile Ruth adındaki iki gencin toplumsal ve diplomatik zorluklarla mücadele ettikleri aşk hikayesini ele alıyor.

New York Times'ın çok satan listesindeki aynı adlı romandan sinemaya uyarladığı "Baraka", bir babayı konu anlatıyor. Film, Oregon kırsalında bir barakaya gitmesi için mektup alan bir babanın, yaşadıklarıyla yüzleşmesini konu ediniyor.

Korku filmi "Şeytani" bahar tatili için Los Angeles'a giden dört üniversite öğrencisinin hikayesini anlatıyor.

Haftanın animasyon filmi "Şirinler: Kayıp Köy" Filmin yeni bölümünde, gizemli bir harita, sevimli karakter "Şirine" ve en yakın arkadaşlarını yeni bir maceraya sürüklüyor.

ulusalkanal.com.tr

# film # sinema # Şeytan # vizyondakiler