İstanbul'da 'Kurt Kapanı 4' operasyonu düzenlendi!

İstanbul'da 'Kurt Kapanı-4' operasyonu düzenlendi. 12.00'de başlayan operasyon 15.00'te sona erdi. Uygulamaya hava, deniz ve özel harekat polislerinin desteğiyle Anadolu yakasında 14 ilçede 44 noktada 180 ekip ve 1200 polis katıldı. Havalimanları, vapur iskeleleri ve otoyolların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada uygulama yapıldı. Operasyonda 8 bin 335 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 54 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 22 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldığı, bunlardan da 9'unun gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul'da 'Kurt Kapanı 4' operasyonu düzenlendi!

İstanbul'da 'Kurt Kapanı-4' operasyonu düzenlendi. Anadolu yakasında 14 ilçede tüm giriş ve çıkışlarda kontrol yapıldı.. Operasyona hava ve deniz polisinin desteği de vardı.

Saat 12.00'de başlayan operasyon, 15.00'te sona erdi.

Hava, deniz ve özel harekat polislerinin desteğiyle Anadolu yakasında 14 ilçede 44 noktada 180 ekip ve 1200 polisin katılımıyla 'Kurt Kapanı 4' operasyonu gerçekleşti.

Havalimanları, vapur iskeleleri ve otoyolların da aralarında bulunduğu çok sayıda noktada uygulama yapıldı.

Havalimanında şüpheli görülen yolcular ve yolcuları almaya gelen araçlar da arandı.

İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan'ın koordine ettiği operasyonda İstanbul Emniyetine bağlı neredeyse tüm şube ve ilçelerden polisler Anadolu yakasına geldi ve uygulamaya katıldı.

Havacılık şube müdürlüğüne bağlı polis helikopteri, deniz şube müdürlüğüne bağlı polis botları ve dedektör köpeklerin de yer aldığı operasyon kapsamında havalimanları, vapur iskeleleri, halkın yoğun olduğu tüm noktalardaki caddeler ve meydanlar dahil çok sayıda noktada uygulama ve denetim gerçekleşti.

Şüphelilerin tek tek GBT'leri sorgulanırken, iş yerlerinde de aramalar yapıldı.

OPERASYONLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Kurt Kapanı-4 operasyonunda, 8 bin 335 kişinin GBT sorgulaması yapılırken, çeşitli suçlardan aranan 54 kişi gözaltına alındı. Ayrıca, 22 kişi hakkında adli ve idari işlem yapıldığı, bunlardan da 9'unun gözaltına alındığı bildirildi.

Uygulamalarda, 2 bin 970 araç denetime tabi tutulurken, 179 araç sahibine toplam 76 bin 643 lira ceza işlemi uygulandı, 15 araç da trafikten men edildi.

Ayrıca, 7 ruhsatsız tabancanın ele geçirildiği belirtildi.

ulusalkanal.com.tr

# istanbul # Anadolu Yakası