Gri kategorideki o terörist yakalandı

"Gri kategori"deki terörist Hakkari'de yakayı ele verdi. Valilikten yapılan açıklamada PKK'lının gözaltına alındığı belirtildi. Van'daki terör operasyonunda ise yakalanan 13 terörist tutuklandı.

Tepedeki isimler yakalanıyor, terör örgütü eriyor. Güvenlik güçlerinin PKK'nın faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmaları sürüyor.

Hakkari'deki operasyonda önemli bir başarı daha elde edildi. İçişleri Bakanlığının Terör Arananlar Listesi'nden bir ismin daha üstü çizildi. "Gri kategori"de yer alan terörist yakalandı. Açıklama Valilikten yapıldı.

"Yüksekova ilçesi Gökyurt köyü Yeşildere mezrasında yapılan operasyon neticesinde İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan Terör Arananlar Listesi'nde gri kategoride yer alan bir bölücü terör örgütü mensubu gözaltına alınmıştır."

Konuyla ilgili adli süreç devam ediyor.

Van'ın Erciş ilçesindeki terör operasyonunda da 20 şüpheli gözaltına alındı.

"PKK'ya üye olma, yardım ve yataklık etme" suçlarından gözaltına alınan zanlıların işlemleri tamamlandı. İl Jandarma Komutanlığı bilgilendirme yaptı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 13'ü tutuklandı, 6'sı hakkında adli kontrol kararı verildi. Bir kişi de serbest bırakıldı.

ulusal.com.tr

# terörist # gri kategori