Saffet Sancaklı'dan ROK'a sert tepki: Şerefsiz oğlu şerefsiz

MHP milletvekili Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı'nın sözlerine sert yanıt verdi. Sancaklı, Beyaz TV sahibi Osman Gökçek'i de arayıp tepki gösterdi

Saffet Sancaklı'dan ROK'a sert tepki: Şerefsiz oğlu şerefsiz

Beyaz TV'nin spor yorumcusu gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği çirkin bir ifade kullandu. Bunun üzerine, Balkan Türkü olan MHP Kocaeli Millietvekili Saffet Sancaklı, çok sert tepki gösterdi.

'HABERİM YOK'

Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı, "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek'in kendisine "haberim yok olaydan"dediğini kaydetti.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya ateş püsküren Saffet Sancaklı Türkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin'e şu açıklamayı yaptı: Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.

"O ŞEREFSİZ KOVULDU"

MHP Kocaeli Millietvekili Saffet Sancaklı daha sonra Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Rasim Ozan Kütahyalı denen o şerefsiz an itibari ile beyaztv’den kovulmuştur" dedi.

ulusal.com.tr

# saffet sancaklı