Türk heyetine Suriye basınından yoğun ilgi

Türkiye heyetinin ziyaretine Suriye basını yoğun ilgi gösterdi. Heyetin Baas Partisi'ni ziyareti sırasında basının ilgisinin yanı sıra, akşam da canlı yayın vardı. Heyet Başkanı Doğu Perinçek ve heyet üyesi Birgül Ayman Güler Alikhbaria televizyonunda yayına katıldı. Perinçek ve Güler, ziyarete ilişikin izlenimlerini anlattı.

Türkiye heyeti Suriye'ye gitti, ziyaretin ilk anından itibaren basın yoğun ilgi gösterdi. Heyet başkanı Doğu Perinçek ve İzmir milletvekili Birgül Ayman Güler, akşam Alikhbaria televizyonunda yayına katıldı.

Ziyaretin ilk gününde, heyetin ilk durağı Baas Partisi Genel Merkezi olmuştu.

Bu görşmeye yoğun ilgi gösteren Suriye basını, görüşmenin ardından da Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'le özel röportaj yaptı. İlgi bununla sınırlı kalmadı.

Heyete başkanlık eden Doğu Perinçek ve heyette yer alan isimlerden İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler akşam da bir programa katıldı.

Alikhbaria televizyonu iki ismi canlı yayına aldı. Alikhbaria Diyaloğu adlı programda, Perinçek ve Güler ziyarete ilişkin izlenimlerini ve bölgesel sorunlara çözüm önerilerini anlattı.

HABER: NACİ ERİŞ KAMERA: İNANÇ SARAÇOĞLU

ulusalkanal.com.tr

# türk heyeti