Lokomotiv Moskova maçı öncesi Pereira'dan açıklama

Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın toplantısı düzenleyen Fenerbahçe teknik direktörü Vitor Pereira ve Ozan Tufan açıklamalarda bulunuyor...

Lokomotiv Moskova maçı öncesi Pereira'dan açıklama

Kritik Lokomotiv Moskova maçı öncesi basın mensuplarının karşısında çıkan Vitor Pereira ve Ozan Tufan önemli açıklamalarda bulundular...

Vitor Pereira'nın açıklamaları:

Kasımpaşaspor maçında göstermiş olduğu hırsı mücadeleyi Lokomotiv maçında da göstermemiz lazım.

Ben siyasetten hiç anlamam bilmem, biz yarın sadece bir maç oynayacağız. Hiçbir oyuncu bu maçın siyaset yanını düşünemez.

Bizim kadromuz çok fazla sayıda oyuncudan oluşan bir kadro değil. Bu bizim kararımızdı, yönetimle oturduk bu şekilde konuştuk, çok fazla oyuncu istemedik. Şubat ayı bizim için çok önemli. Bu kulübün hedefleri için hayatımızı sahaya koymalıyız. Bu kulüp için her an herşeyimizi vermeliyiz, bütün kulvarlarda mücadele etmeye hazırız. Şu an elimizdeki kadro bizim için yeterli. Hedefimiz 3 kulvarda da başarılı olmak. Biz her maçta birlik olmalıyız.

Eğer kazanırsak avantajlı olacağız ve kazanacağız da. Zekamızı kullanmalıyız öyle haldır huldur saldırmayacağız, agresif olacağız rakibin vereceği boşukları değerlendirmeliyiz. Kontrol edeceğimiz bir oyun oynamalıyız. Rakibe pozisyon vermemeliyiz, bunu hiç sevmiyorum.

# fenerbahçe # lokomotiv moskova