Reyhan hamile! Yemin 205. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 206. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 13 Mart Cuma günü, 205. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 205. bölüm izle... Yemin 206. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 206. bölüm fragmanı izle...

Reyhan hamile! Yemin 205. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 206. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Yemin dizisinin son bölümünde; Hasan bebeğin babası Emir'in konağını bulur ve ilk gördüğü kişi olan Cavidan'ı rehin alır. Gülsüm ise hemen Hasan bebeğin annesi Meryem'i arar. Meryem koşup gelir ama bu sefer onun hayatı tehlike altındadır. Emir ise atikliği ile Meryem'in canını kurtarır.

Hasan bebeğe karşı büyük bir sevgi besleyen Reyhan hamile olduğundan şüphelenir. Hamile olduğundan şüphelenen Reyhan emin olmadan Emir’e bir şey söylemek istemez. Bu heyecanlı bekleyiş şüphelerinin doğru olduğu ile sonuçlanır.

Narin’in başının belada olduğunu öğrenen Kemal, telefonlarına bakmadığı için kendini suçlar. Narin ise adamların elindedir. Kemal, Narin'i kurtarmak için harekete geçer.

YEMİN 205. BÖLÜM

YEMİN 206. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# yemin # yemin yeni bölüm fragmanı