Can Yaman artık daha temkinli

İtalya'da büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Can Yaman, İtalyan kanalı Canale 5'te yayınlanan Non è la D'Urso programında Barbara d'Urso'ya konuk oldu.

Can Yaman artık daha temkinli

Bedelli askerlikten yeni dönen oyuncu Can Yaman, ilk olarak tekrar İtalya'ya gitti. İtalyan lisesinde eğitim alan oyuncu akıcı İtalyancası ise herkesi etkilemeye devam etti.

Koronavirüs nedeniyle seyircisiz çekilen program günün reyting birincisi oldu. Kalabalık hayran grubu da çekimin yapıldığı stüdyonun önünde Yaman'ı görebilmek için kuyruk oluşturdu.

Askere gitmeden önce yaptığı gaflarla tepki toplayan Yaman'ın programda takındığı uslübü dikkatlerden kaçmadı. Programın sunucusu Barbara d'Urso'nın "Beraber yaşayabiliriz" esprisine, "Bunu düşünmem gerek" diyerek yanıt verdi.

Programdan sonra sunucu Barbara d'Urso ile fotoğrafını, Instagram hesabından paylaşan ünlü oyuncu altına İtalyanca, "Teşekkürler Barbara d'Urso. Beni sevgiyle karşılayan herkese ayrıca teşekkür ederim. Milan benim için duygusal bir yolculuk oldu..." notunu düştü.

ulusal.com.tr

# italya # can yaman