FETÖ'nün yeni algı planı: New York'ta 'Stop Erdoğan' ilanı

FETÖ'cüler ABD'de yeni bir algı operasyonu başlattı. New York'un en ünlü caddelerinden 42. Caddede bulunan dijital reklam panolarında Türkiye'deki tutuklu FETÖ'cülerin suçsuz oldukları savunularak ''siyasi tutuklu'' ifadeleri kullanıldı. Aynı ilanda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da hedef alındı. ''Stop Erdoğan'' ilanları ile ilgili AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, ''FETÖ ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi'' dedi.

FETÖ'nün yeni algı planı: New York'ta 'Stop Erdoğan' ilanı

Türkiye'ye yönelik saldırılarını sürdüren Fethullahçı terör örgütü ABD yeni bir algı operasyonun düğmesine bastı. Tutuklu FETÖ'cülerin suçsuz olduğunu savunan ilanlarda CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan da hedef alındı.

Kendilerine ''Türkiye'deki Sessizler'' diyen bir grup FETÖ'cü, New York'un en ünlü caddelerinden 42. caddede bulunan dijital reklam panolarında Türkiye'deki tutuklu bulunan terör örgütü üyelerini siyasi tutuklu olarak gösterdi.

İlanın bir başka bölümünde de Cumhurbaşkanı için ''Stop Erdoğan'' yazısı yer aldı.

Reklamları yayınlatan FETÖ'cü 'Türkiye'deki sessizler' grubunun sosyal medyadaki son paylaşımlarında HDP'lilerin olması dikkat çekti.

FETÖ'nün algı operasyonu ve Erdoğan'ın hedef alan ilanı ile ilgili ilk açıklama AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten geldi

Çelik, ''FETÖ ihanetlerine yeni bir sayfa ekledi, FETÖ yöneticileri tıpkı PKK gibi insanlık düşmanı ve Türkiye düşmandır. Bunların Cumhurbaşkanımıza saldırıları milletimize düşman oldukları içindir. Fetö ile mücadele milli bir seferberliktir.'' ifadelerini kullandı.

ABD'deki FETÖ ilanı ile ilgili Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma açıldığı duyuruldu.

# abd # türkiye # amerika # fetö # pkk # operasyon # cumhurbaşkanı # cumhurbaşkanı erdoğan # new york # Tayyip # recep # algı operasyonu # erdoağn # stop erdoğan