Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bedelli askerlik açıklaması

Bedelli konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan da konuştu. Erdoğan, "İnşallah 24'ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalardan bir tanesi odur." dedi. "Genelkurmay Başkanı ve Savunma Bakanı ile konuşacağını" ifade etti.

"Bedelliyle alakalı inşallah 24'ünden sonra masamın üzerinde önemli olan çalışmalarımdan bir tanesi de odur ama ben Bay Kemal gibi palavra atamam. Bay Muharrem gibi atamam. Genelkurmay Başkanımı çağıracağım, Milli Savunma Bakanımı çağıracağım, onlarla beraber oturacağız, konuşacağız ve nihai kararımızı da vereceğiz."

TERÖRLE MÜCADELE

Ulaşımda tarihi adımlar attıklarını belirten Erdoğan, " Nerden nereye geldik. Devam edeceğiz. Biz dağları deldik. Biz Ferhat olduk. İşte Şirin karşımda. Şirin'e ulaşmak için biz dağları deldik. İşte dün Mardin Şanlıurfa, Gaziantep'teydik. Dedim ki; Amanoslar'ı da deleceğiz. Amanoslar'ı da delerek o teröristlerin, onların inlerine gireceğiz. Girdik mi girdik. Giriyor muyuz? Giriyoruz. Şu anda içeride ve dışarıda PKK'ya karşı gereken mücadeleyi veriyor muyuz? Cudi'de verdik mi? Gabar'da verdik mi? Tendürek te verdik mi ? Bestler Derelerde verdik mi? Şimdi Kandil'de veriyor muyuz? Bay Muharrem ne diyor? Oraya gidemezsin diyor. Bay Muharrem biz şu anda Kandili bombaladık. Bombalıyoruz" şeklinde konuştu.

# bedelli