Diyarbakır'da büyük operasyon

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da PKK'ya 2 ayrı operasyon düzenlendi. Diyarbakır'da terör örgütüne ait 6 ton toz esrar ele geçirildi. Şanlıurfa'da da öçok sayıda molotof kokteyli ve mühimmata el konuldu.

Diyarbakır'da büyük operasyon

Diyarbakır ve Şanlıurfa'da PKK'ya 2 ayrı operasyon düzenlendi. Diyarbakır'da terör örgütüne ait 6 ton toz esrar ele geçirildi. Şanlıurfa'da da çok sayıda molotof kokteyli ve mühimmata el konuldu.

Asker ve polis PKK'ya yönelik Diyarbakır ve Şanlırfa'da kapsamlı bir operasyon yaptı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde MİT, jandarma ve polis ortak uyuşturucu operasyonu düzenledi. PKK'ya ait olduğu tespit edilen 6 ton toz esrar, 1 adet M-16 silah ve daha önce örgüt üyeleri tarafından kaçırılan dört araç ele geçirildi.

PKK'lı bir grup operasyon esnasında güvenlik güçlerine ateş açtı. Açılan ateş sonucunda bir asker yaralanırken, güvenlik güçleri saldırıya karşılık verdi.

Bir operasyon da Şanlıurfa'nın Birecik İlçesi'nde düzenlendi. Operasyonda PKK'ya ait çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

Ele geçirilenler arasında ses bombası, molotof kokteyli, havai fişek gibi bir çok malzeme bulunuyor.

Bazı polislerin kimlik bilgilerinin yer aldığı notların da ele geçildiği operasyon suikast girişimini akıllara getirdi, 6 kişi gözaltına alındı. Adliye'ye sevkedilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı.

PKK'lılar Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde de gece boyunca polisle çatıştı. Olay yerine gelen zırhlı araçlara ses bombası, havai fişek, molotof kokteyli ve taşlarla saldırdılar.

ulusalkanal.com.tr

# diyarbakır # lice # emniyet müdürlüğü # uyuşturucu # Diyarbakır Jandarma Komutanlığı