Göksel Gümüşdağ ve eşinin korona testi pozitif çıktı

Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ve eşinin korona testi pozitif çıktı. Gümüşdağ ve eşi hastanede gözetim altında tutulacak. Öte yandan Fenerbahçe Spor Kulübü, bir futbolcu ile bir sağlık çalışanının testleri pozitif çıktı.

Göksel Gümüşdağ ve eşinin korona testi pozitif çıktı

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in ardından, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın da Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Başakşehir Futbol Kulübü’nün, dün yaptığı açıklamada Göksel Gümüşdağ'ın koronavirüs testinin ilkinin negatif çıktığı ancak ikinci test sonuçlanana kadar hastanede gözetim altında tutulacağı duyurmuştu.

İkinci test sonuçlandı ve Gümüşdağ ve eşinin Kovid-19 virüsüne yakalandığı açıklandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü, futbol takımından bir oyuncuda ve bir sağlık heyeti çalışanında da yeni tip koronavirüs bulgularına rastlandığını açıkladı.

Spor camiasında daha önce Fenerbahçe Basketbol takımı idari kadrosundan bir isim, Galatasaray 2. Başkanı Abdürrahim Albayrak ve Fatih Terim’in de Kovid-19’a yakalandığı duyurulmuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Göksel Gümüşdağ'ı telefonla arayarak sağlık durumunu öğrendi ve geçmiş olsun dileklerini ilettiği öğrenildi.

ulusal.com.tr

# koronavirüs # fenerbahçe # başakşehir # fahrettin koca # tayyip erdoğan # fatih terim