Bu hafta hangi filmler vizyona girecek

Eylül ayının ilk haftasında sinema perdesi çok hareketli olacak. Tam 5'i yerli 12 yeni film vizyona girecek.

James Cox'un yönetmenliğini yaptığı ABD yapımı "Düzenbazlar Kulübü" izleyiciyle buluşacak.

Berlin Film Festivali'nde dünya prömiyeri yapılan Safy Nebbou'nun filmi "Hangi Kadın", sosyal medya çılgınlığının gerçek hayatı nasıl etkilediğini anlatacak.

Salman Khan'ın başrolünde yer aldığı Hint filmi "Bharat", babasına verdiği sözü tutmaktan vazgeçmeyen bir adamın hayatını odağına alıyor.

Stephen King'in aynı adlı romanından uyarlanan devam filmi "O Bölüm 2"; 27 yılın ardından gelen bir çağrıyla yeniden bir araya gelen "Ezikler Kulübü" üyelerinin devam eden hikayesini ekrana taşıyor.

Altıncı sınıf öğrencisi üç yakın arkadaşın, okulu astıkları günün zıvanadan çıkması sonrası yaşadıklarını anlatıldığı "Uslu Çocuklar", haftanın yeni yapımlarından.

Sertan Ünver'in yönetmenliğini üstlendiği belgesel film "Kolej Havası", 1989-1992 yılları arasında usta futbolculara sahip dönemin Beşiktaş takımını odağına alıyor.

"Bozkır", Konya'nın Bozkır ilçesinde hayatını sürdüren bir adamın, birini öldürmesi sonucu gelişen olaylar etrafında dönüyor.

Komedi ve korku içerikli "Cin-si Bozuk", başlarına belli olaylar açan iki yakın arkadaşın hikayesini ele alıyor.

Ulaş Bahadır'ın yönettiği, Sadık Gürbüz, Semra Dinçer ve Sevcan Orhan'ın oynadığı "Serseriler", üç arkadaşın nezarethanede tanıştıkları bir adam ile aralarında gelişen olayları konu ediniyor.

Biray Dalkıran'ın yönettiği "45 25 #KusursuzCinayet", sosyal medya fenomenlerinin birer birer öldürüldüğü bir cinayet serisinin öyküsünü işliyor.

Jong-Shik Won'un yönettiği animasyon filmi "Uzay Parkı", genç Suha ile tanıştığı uzay bahçıvanı Omu'nun macerasını konu alıyor.

Haftanın bir diğer animasyonu "Aslan Çocuk", yersiz yurtsuz bir aslan yavrusu olan Kidd Mane'nin denk geldiği Tuckerville kasabasında yaşadıklarını anlatıyor.

ulusal.com.tr

# eylül # vizyon