Üretim Devrimi Kurultayı Mardin'de: Dr. Doğu Perinçek Mardin'e gidiyor

Güneydoğu ve Doğu Anadolu'da Vatan Partisi rüzgarı esiyor. İl ve ilçe binaları açılıyor, partiye önemli katılımlar oluyor. Üretim devrimi kurultaylarıyla da yeni rotalar çiziliyor. Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek 3 Eylül'de Üretim Devrimi Kurultayı için Mardin'e gidiyor. Kurultayda yıllardır DEDAŞ zulmü altında ezilen Güneydoğu çiftçisinin sorunları konuşulacak, çözüm açıklanacak. Vatan Partisi Merkez Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, kurultay öncesinde Perinçek'in selamını Mardin'in Dara köylülerine götürdü. Bölgede yoğun ilgi ile karşılanan Vatan Partisi, DEDAŞ zulmünü bitirmek için köylülere söz verdi.

Üretim Devrimi Kurultayı Mardin'de: Dr. Doğu Perinçek Mardin'e gidiyor

Yıllardır özel elektrik şirketi DEDAŞ'ın kıskacındalar. Sık sık elektrik kesiliyor. Faturalar çok yüksek geliyor. Elektrik gidince su kuyuları da çalışmıyor. Tarladaki ürünler boy alamadan kuruyor.

Güneydoğu'daki DEDAŞ mağduru köylünün sesini Vatan Partisi duydu.

Vatan Partisi heyetisi Mardin'de köylülerle bir araya geldi. Vatan Partisi Merkez Örgütlenme Bürosu Başkanı Savaş Oruç, köylülere söz verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek çiftçilerin sesi olmak için 3 Eylül'de Mardin'e gidiyor.

Dara Köyü'nde yurttaşlarla bir araya gelen Oruç, sorunu Vatan Partisi'nin çözeceğini duyurdu.

Vatan Partisi Mardin İl Başkanı Zeynettin Bozan, DEDAŞ'ın bölge halkına ciddi zarar verdiğini söyledi.

Bozan, Mardin'deki üretim devrim kurultayına bütün köylüleri çağırdı.

Mardin'den yükselen ortak ses elektrik şirketinin kamulaştırılması oldu.

Güneydoğu'nun yıldızı Diyarbakır'da Vatan Partisi Lideri Doğu Perinçek'i bekliyor. Kurultaya katılmak için Perinçek 4 Eylül'de Diyarbakır'da olacak. Kent genelinde çalışma yapılıyor.

Öte yandan Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı ve beraberindeki heyet Muş'a gitti. Güven Köyü'ndeki bulışmada "Biz kadınlar el ele verelim, öyle bir hükümet kuralım ki üretelim, güçlenelim." mesajı verildi.

# vatan partisi # mardin # doğu anadolu # Doğu Perinçek # muş # DEDAŞ # güneydoğu # Üretim Devrimi Kurultayı # Vatan Partisi Öncü Kadın Genel Başkanı Meltem Ayvalı # dara