Demet Şener'in eşi iş insanı Cenk Küpeli kimdir? Cenk Küpeli'nin ailesi neden Demet Şener'i istemedi?

1985 yılında dünyaya gelen Cenk Küpeli, emekli basketbol spikeri Avni Küpeli ile Oya Küpeli'nin tek oğludur. Küçük yaşlardan itibaren profestonel olarak basketbol ile ilgilendi. Üniversite eğitiminden sonra milli basketbol kariyerini bıraktı.

Demet Şener'in eşi iş insanı Cenk Küpeli kimdir? Cenk Küpeli'nin ailesi neden Demet Şener'i istemedi?

Küpeli, üniversite eğitimini Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde aldı. Eğitiminin ardından TAV Holding'te çalışmaya başladı ve aynı şirkette kariyerine genel müdür olarak devam etmektedir.

Demet Şener'in İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde boşanmasının ardından kısa bir süre sonra model ile aşk yaşamaya başladı. Evlilik kararı alan çift Küpeli'nin ailesi tarafından tepki gördü. Küpeli ilk olarak bu iddiaları yalanlasa da Cenk Küpeli'nin anne ve babası tarafından yapılan düğünün ardından 2. Sayfa adlı programda açıklamalar yapılmış ve oğullarının evliliğine kesin bir dille karşı çıkılmıştır. Avni Küpeli, "Demet Şener gözümüzün nuru oğlumuz Cenk’i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay’a değil bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Kesinlikle nispet için evlendi. Evlendikleri günden bu yana hatta flört ettikleri günden bu yana tüm uğraşılarımıza rağmen oğlumuzla hiçbir şekilde bağlantı kuramıyor ve görüşemiyoruz. Resmen Kutluay Ailesi’ne verdiği pozlarla, açıklamalarla nispet yapıyor. Oğlumuzla görüşememek annesini ve bizi çok üzüyor." açıklamasında bulundu.

Cenk Küpeli ise bu açıklamaların ardından yazılı basın açıklaması yaparak, "Kendi ailemin isteği doğrultusunda bir evlilik yapmamak hata değil kendi kararımın bir sonucudur. Bu karara da ailem başta olmak üzere herkesin saygı göstermesi gerekmektedir.

Ailemin de başımın üzerinde yeri vardır fakat artık kendi çekirdek ailemi kurmuş bulunuyorum ve sadece anlayış bekliyorum.Daha fazla bu konu ile gündeme gelmek istemiyorum. Teşekkür ederim." açıklamasında bulundu.

ulusal.com.tr

# demet şener