Diyarbakır'da bir aile daha kaçırılan evladına kavuştu

Diyarbakır'da PKK ve HDP'ye karşı eylem yapan annelerden biri daha zafer kazandı. Bu kez mutluluktan ağlayan anne Selma Han, PKK'dan kaçan oğluyla buluştu, hasret giderdi. Diyarbakır'da çadır nöbetine devam eden anneleri de Ticaret Bakanı Sayın Ruhsar Pekcan ziyaret etti. Pekcan'ın karanfil verdiği aileler, çocuklarının dağa nasıl kaçırıldığını anlattı.

Diyarbakır'da bir aile daha kaçırılan evladına kavuştu

Haber: Ekrem Demir

Sarıldı, uzun uzun hasret giderdi. Aylardır çocuğuna kavuşmak için Diyarbakır'da eylem yapan anne mutluluktan ağladı.

Diyarbakır'daki anneler 522'nci gününde bir zafere daha imza atti. Anne Selma Han, Muş'un Varto ilçesinden Diyarbakır'a giderek nöbet çadırında eylem yapmıştı. Mücadelesi sonuç verdi, oğlu Onur PKK'dan kaçarak ailesine kavuştu.

2015 yılında 24 yaşındayken terör örgütüne katılan Onur Han Şırnak ilinde güvenlik güçlerine teslim oldu. Jandarma Diyarbakır İl Komutanlığı Onur Han'ı ailesine teslim etti.

TİCARET BAKANI RUHSAR PEKCAN'DAN DİYARBAKIR ANNELERİNE ZİYARET

PKK ve HDP'ye karşı çadırda nöbet eylemine devam eden aileleri de Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan, ziyaret etti.

Pekcan'ın karanfil verdiği aileler, çocuklarının dağa nasıl kaçırıldığını anlattı.

Ailelerin yanında olduklarını belirten Pekcan, anne ve babaların en kısa sürede evlatlarına kavuşmaları temennisinde bulundu.

# pkk # diyarbakır # hdp # pekcan # şırnak # muş # jandarma # varto # hdp pkk # diyarbakır anneleri # pkk hdp # ticaret bakanı # Ruhsar Pekcan # Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan # Diyarbakır eylem # muş varto