Meteoroloji'den 4 şehre sağanak uyarısı

Meteoroloji'den Doğu Anadolu'daki 4 il için gök gürültülü sağanak uyarısı geldi. Yapılan açıklamaya göre, Erzurum, Erzincan, Kars ve Ardahan çevrelerinde sağanağın etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den 4 şehre sağanak uyarısı

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğü, Doğu Anadolu bölgesi için günlük hava tahmini paylaştı.

Yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde hava parçalı ve az bulutlu, kuzey kesimler ise yer yer çok bulutlu olacak.

Öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere Erzurum, Erzincan, Kars, Ardahan, Iğdır ve Ağrı çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak etkisini gösterecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyredeceği bölgede rüzgar, kuzey ve kuzeybatıdan hafif, zaman zaman orta kuvvette esecek.

Gün içinde en yüksek sıcaklığın Iğdır'da 34, Ağrı'da 33, Erzincan'da 32, Erzurum'da 28, Kars'ta 27 ve Ardahan'da 26 derece olacağı tahmin ediliyor.

# meteoroloji # sağanak # Erzincan # doğu anadolu # erzurum # kars # ardahan # Hava durumu # kars hava durumu # ardahan hava durumu # Erzincan hava durumu # yaz # yaz yağmuru # meteoroloji hava durumu # erzurum hava durumu # 11 temmuz # Mevsim # gök gürültülü sağanak # meteoroloji uyarı # pazar hava durumu # meteoroloji Doğu Anadolu # doğu anadolu sağanak # 11 temmuz pazar hava durumu