Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı, yoğun bakımda! Hastaneden açıklama (Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?)

Ünlü sanatçı Orhan Gencebay'ın hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Gencebay'ın yoğun bakımda müşahade altında tutulduğu aktarıldı. Ünlü sanatçının göğüs ağrısı nedeniyle hastaneye kaldırıldığının bilgisi verildi. Sevim Emre, yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun rabbime. Sevenlerine, yavrularına ve bana bağışladı. Anjiyo esnasında çok büyük bir badire atlattık. Allah doktorlarımızdan razı olsun. Arayan, soran tüm gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener, "Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor." ifadelerini kullandı

Orhan Gencebay hastaneye kaldırıldı, yoğun bakımda! Hastaneden açıklama (Orhan Gencebay'ın sağlık durumu nasıl?)

Habertürk'ten Akif Yaman'ın haberine göre ses sanatçısı Orhan Gencebay göğüs ağrısı nedeniyle kaldırıldığı özel bir hastanede yoğun bakıma alınarak müdahalede bulunuldu.

2 STENT TAKILDI

Anjiyo işlemi gerçekleştirilen Orhan Gencebay'ın tıkanan iki damarına stent takıldı.

Operasyon sonrası yoğun bakımda bir süre müşahade altında tutulacağı belirtilen Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

"ÇOK BÜYÜK BİR BADİRE ATLATTIK"

Sevim Emre, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Sevim Emre, yaptığı açıklamada, "Şükürler olsun rabbime. Sevenlerine, yavrularına ve bana bağışladı. Anjiyo esnasında çok büyük bir badire atlattık. Allah doktorlarımızdan razı olsun. Arayan, soran tüm gönül dostlarımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener, "Hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor" dedi

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Stent işlemi uygulanan usta sanatçı Orhan Gencebay'ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Memorial Şişli Hastanesi'nden yapılan yazılı açıklamada, rutin sağlık kontrolleri için hastaneye başvuran Gencebay’ın darlık belirlenen iki kalp damarının stent ile açıldığı aktarıldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Kardiyoloji Uzmanı Dr. Deniz Şener, şunları kaydetti:

"Hastamızın rutin sağlık kontrolleri sonrasında anjiyo yapılmasına karar verdik. Prof. Dr. Servet Öztürk tarafından yapılan anjiyoda, hastamızın iki kalp damarında darlık belirlendi ve 3 stent ile bu bölgedeki sorun giderildi. Kendisinin sağlık durumu iyi ve servisteki odasında takibi yapılıyor. En kısa sürede de taburcu edilmesi planlanıyor."

ulusal.com.tr

# orhan gencebay