Twitter temsilci atıyor

Youtube, Instagram, Whatsapp ve Facebook'un ardından Twitter da Türkiye'de temsilci atayacağını duyurdu. Böylece en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarının hepsi temsilci atamış oldu.

Twitter temsilci atıyor

Sosyal medya devleri Türkiyetemsilcilerini atadı.

Kamuoyunda "sosyal medya yasası" olarak bilinen düzenleme kapsamında, Türkiye'ye temsilci atayacağını bildiren sosyal medya şirketlerinin sayısı artıyor.

Türkiye'de en çok kullanıcıya sahip 5 sosyal medya uygulamasından biri olan Twitter'ın da temsilci atayacağını duyurdu. Böylece Türkiye'de en çok kullanıcıya sahip sosyal medya uygulamalarının hepsi temsilci atamış oldu.

Türkiye'de yoğun kullanılan Facebook, Instagram, LinkendIn, VKontakte, YouTube, Dailymotion, TikTok, Spotify, Netflix ve Amazon Prime Video gibi dijital teknoloji şirketleri, Türkiye'de temsilcilik açmaya karar veren şirketler arasında yer almıştı.

Reklam yasaklarının başlama sürecinde ise Türkiye'de temsilci atamayan sadece Twitter, Pinterest ve Periscope kalırken, Twitter da kısa süre sonra uygulamaya konulacak bant genişliği daraltma cezası öncesinde temsilci atayan sosyal medya platformları arasına katıldı. Periscope'un da mart ayında dünya genelinde faaliyetlerini durduracağını açıklaması ile Türkiye'de Pinterest dışında temsilci atamayan sosyal medya şirketi kalmamış oldu.

# türkiye # netflix # facebook # ınstagram # tiktok # youtube # amazon # spotify # atama # temsilci # dailymotion # VKontakte # sosyal medya şirketleri # Amazon Prime Video