İşte Eskişehir'deki üniversite saldırganı Volkan Bayar ve eşi

Eskişehir'de Osmangazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde dün 4 kişiyi silahla öldüren araştırma görevlisi Volkan Bayar ile gözaltındaki eşi hakkında sıcak bir gelişme yaşandı. İki isim de adliyeye sevk edildi. Sevkleri sırasında fotoğrafları çekilen Volkan Bayar ve eşi için güvenlik önlemleri genişletildi

İşte Eskişehir'deki üniversite saldırganı Volkan Bayar ve eşi

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesinde dün 4 kişiyi tabancayla öldüren zanlı ile eski eşi adliyeye sevk edildi.

ESOGÜ Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Mikail Yalçın, Fakülte Sekreteri Fatih Özmutlu, Dr. Öğr. Üyesi Serdar Çağlak ve Arş. Gör. Yasir Armağan'ın hayatını kaybettiği silahlı saldırının ardından gözaltına alınan Araştırma Görevlisi Volkan Bayar ile eski eşi Saadet Aylin Bayar'ın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Zanlılar, güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

Eğitim Fakültesinde Araştırma Görevlisi Volkan Bayar, fakülte binasında 4 kişiyi dün bulundurma ruhsatlı silahıyla 23 el ateş ederek öldürmüştü. ESOGÜ Rektörlüğünce, bazı öğretim üyelerine sözlü saldırıda bulunduğu gerekçesiyle hakkında idari soruşturma yürütülen Volkan Bayar ile aynı fakültede araştırma görevlisi olan eski eşi Saadet Aylin Bayar gözaltına alınmıştı.

# Eskişehir Osmangazi Üniversitesi # Volkan Bayar