Silivri'deki hukuksuzluğa karşı geldiği için ceza alan İslam İleri teslim oldu

Ergenekon duruşmalarında yaşanan hukuksuzlukları protesto ettiği için 1 yıl 8 ay hapis cezası verilen Vatan Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İslam İleri, teslim oldu. Adliye önünde Ulusal Kanal'ın sorularını yanıtlayan İleri, Vatan Partisi Başkanı Doğu Perinçek ve tüm parti kadrolarına güvendiğini vurguladı. İslam İleri, cezasının infazı için 10 gün içinde Silivri Cezaevi'ne girecek

Silivri'deki hukuksuzluğa karşı geldiği için ceza alan İslam İleri teslim oldu

Silivri mahkemelerinin kararları protesto etti, 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı

Silivri'de görülen Ergenekon Davası sırasında mahkeme kararını protesto ettiği için hakkında mahkümiyet kararı çıkan Vatan Partisi İstanbul Bayrampaşa İlçe Başkanı İslam İleri, Cumhuriyet Savcısı'na teslim oldu.

Öğle saatlerinde Silivri Adliyesi'ne giden İslam İleri'yi Vatan Partili yöneticiler, ailesi ve arkadaşları yalnız bırakmadı.

Adliye önünde Ulusal Kanal'ın soruarını yanıtlayan İleri, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve tüm parti kadrolarına güvendiğini vurguladı.

Vatan Partisi İl Başkanı Erkan Önsel ise yaptığı açıklamada, bu ve buna benzer mahkumiyet kararlarının Vatan Partisi'ni ve mücadelesini yıldıramayacağını açıkladı

İslam İleri, hakkında verilen 1 yıl 8 aylık mahkumiyet cezasının infazı için 10 gün içinde Silivri Cezaevi'ne girecek.

Haber: Gökhan Çelik

Kamera: İnanç Saraçoğlu

ulusalkanal.com.tr

# vatan partisi # teslim oldu