İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl ziyaretçilere kapılarını 90'ıncı kez açacak

İzmir Enternasyonal Fuarı, 3 Eylül'de kapılarını yerli ve yabancı ziyaretçilere açacak. Bu yıl 90'ıncı buluşmaya ev sahipliği yapacak fuarın tanıtım toplantısı Kültürpark'da yapıldı.

İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl ziyaretçilere kapılarını 90'ıncı kez açacak

Temelleri İzmir İktisat Kongresi'nde atıldı, Türkiye'nin ilk fuarı olarak tarihe geçti. İzmir Enternasyonal Fuarı, bu yıl 3-12 Eylül tarihleri arasında kapılarını 90'ıncı kez açacak.

Fuarın tanıtım toplantısı Kültürpark'da yapıldı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Enternasyonal Fuarı'nın kent için önemini vurguladı.

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir'in yıllarca Expo peşinde koştuğunu söyledi. Soyer “fuarda oyun sektörünü bu yıl öne çıkararak cazibe merkezi haline getireceğiz” dedi.

İZFAŞ Genel Müdürü Canan Karaosmanoğlu Alıcı da İzmir Fuarı'nın şehrin tüm kesimlerini birleştirdiğini dile getirdi.

90'ıncı İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını salgın tedbirleri ile birlikte açacak. Ziyaretçiler için girişlerde HES kodu ve maske zorunluluğu olacak.

Konserlerden sinema gösterimine birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapacak fuar 3-12 Eylül tarihlerinde saat 08.00 ile 23.00 arasında ziyarete açık olacak. Bu yıl fuarın giriş ücretleri ise tam 5 lira, öğrenci için de 3 buçuk lira olarak belirlendi.

# izmir # Tunç Soyer # kongre # oyun # izmir fuarı # hes kodu # İzmir Enternasyonal Fuarı # İzmir İktisat Kongresi # oyun sektörü