Avatar 2 ne zaman çıkacak?

James Cameron, Avatar'ı, Star Wars ile birlikte vizyona sokmanın riskli olabileceğini savundu ve Avatar 2'nin vizyon tarihini açıkladı. İşte Avatar 2'den detaylar.

Avatar 2 ne zaman çıkacak?

Terminator, Titanik ve Avatarfilminin yönetmeni James Cameron, ilk filmden sonra Avatar 2'nin müjdesini vermişti. Bununla da kalmayıp, Avatar'ın üçüncü, dördüncü ve beşinci filminin geleceğini de geçtiğimiz haftalarda dile getirmişti.

Yine geçtiğimiz haftalarda yapılan açıklamada ise Avatar 2 filminin Star Wars 8 ile aynı anda vizyonda olacağı duyurulmuştu.

Ancak Cameron'un birkaç gün önce verdiği bir röportajda ise bu durumun değişeceğini ve Avatar'ı, Star Wars ile birlikte vizyona sokmanın aptallık olabileceğini savundu.

Avatar 2'nin 2018 senesinde, Avatar 3'ün 2020, Avatar 4'ün 2022 ve Avatar 5'in 2023 senesinde piyasada olmasının sebebini ise Star Wars filmleri ile çakışmaması için bu durumu önemsediklerini belirtti.

Star Wars ile Avatar güzel bir rekabette olabilirdi ancak her iki filminde aynı anda vizyona girmesi hem Avatar'ın izlenme oranına, hem de Star Wars'un izlenme oranına zarar verebilir.

Rekabetin birer sene ara ile sürtüşmesi, her iki yapım için de faydalı olabilir.

KAYNAK: SHİFTDELETE

(İHA)

# film # sinema # vizyon # 2 # çıkacak # Avatar