Oyuncu Birce Akalay ağlayarak söyledi: Az önce eve geldiğimde...

Ünlü oyuncu Birce Akalay, bir yavru kediyi ölü bulduğunu söyledi. Instagram hesabıbın hikayeler kısmından ağlayarak çektiği videoyu paylaşan Akalay, kediyi gömdüğünü belirtti. Akalay, ölü bulunan kedinin hayatını kaybetmeden önce çekilen görüntüsünü paylaşarak, "İşte bu temizlenen bebeği kaybettim. Benim yüce gönüllü kızım" dedi. Akalay, bazı sosyal medya hesaplarını da etiketleyerek, "Ara sokaklara sık aralıklarla büyük kasisler yapılmalı ve artık vale hizmetlerine ivedilikle bir düzenleme getirilmelidir. Gece içkili mekanlardan şahsi arabalarıyla çıkan bu cahillerin kontrol altına alınması için gerekli düzenlemenin yapılmasını şiddetle rica ediyorum." diye yazdı

Ünlü oyuncu Birce Akalay, sosyal medya hesabından bir yavru kedinin ölü bulunduğunu belirtti.

Instagram hikayeler kısmından ağlayarak çektiği videoyu paylaşan Akalay şunları söyledi:

"Az önce eve geldiğimde 2 gün önce izlediğiniz yavru kedilerden bir tanesini maalesef sokakta ölü buldum. Onu gömdüm az önce. Lütfen ara sokaklarda arabalarınızı cavanar gibi kullanmayın. Küçük canlılar olduğunu unutmayın. Olur mu?"

Bazı sosyal medya hesaplarını da etiketleyen Akalay, şöyle yazdı:

"Koşuyolu'ndaki kafe ve restoranların ve beraberinde vale hizmetlerinin de aynı oranda gün geçtikçe çoğalması, müşterilerine yetiştirmek için son sürrat sürdükleri araçlar yaşam alanlarımızda, sokaklarımızda evcil ve sokak hayvanlarımızın hayatına mal oluyor. Kapılarımızın önüne babalarının eviymiş gibi park ettikleri araçlar yetmezmiş gibi huzurumuzu kaçırıyor, canımızı yakıyorlar. Bu semtin huzurunu daha fazla kaçırmaya hakları yok. ARa sokaklara sık aralıklarla büyük kasisler yapılmalı ve artık vale hizmetlerine ivedilikle bir düzenleme getirilmelidir. Gece içkili mekanlardan şahsi arabalarıyla çıkan bu cahillerin kontrol altına alınması için gerekli düzenlemenin yapılmasını şiddetle rica ediyorum."

Öte yandan Akalay, ölü bulunan kedinin hayatını kaybetmeden önce çekilen görünütüsünü, "İşte bu temizlenen bebeği kaybettim. Benim yüce gönüllü kızım" ifadeleriyle paylaştı.

ulusal.com.tr

# yavru kedi # Birce Akalay