Hakkari'de büyük Eren Kış-4 operasyonu: Bin 240 personel görev alıyor

Hakkari'de Eren Kış-4 operasyonu başlatıldı. Operasyonda bin 240 personel görev alıyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren operasyonlarının zorlu kış şartlarına bakılmaksızın kararlılıkla devam edeceğini söyledi.

Hakkari'de büyük Eren Kış-4 operasyonu: Bin 240 personel görev alıyor

Yurt içinde terörün kökünü kazımayı hedeflen Eren Kış operasyonları, kararlı şekilde devam ediyor. Son olarak Hakkari ve çevresinde Eren Kış-4 operasyonu başlatıldı. Şehit Jandarma Komando Er İbrahim Doğu’nun adı verilen operasyonda bin 240 personel görev alıyor.

- Terör örgütünü kıskıvrak yakaladık, bir daha nefes alamaz hale getirmek istiyoruz. Bu dört operasyon hava şartlarına bakılmaksızın devam edecek.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Eren Kış operasyonlarına ilişkin bilgi verdi.

Eren kış operasyonu 5 bin 611 kahramanımız tarafından şu anda sahada yürütülen operasyonlar.. şu ana kadar hem etkisiz hale getirilen teröristler var aynı zamanda 98 mağara, sığınak ve yaşam alanı imha edildi. Çok sayıda silah ve mühimmat ele geçirilmiştir.

Bakan Soylu, Eren Kış operasyonlarının kış boyunca kararlılıkla süreceğini vurguladı.

- Kış üslenme imkanlarını tamamen ortadan kaldırabilmek, nakil yollarını kesmek, şehir ve kırsal alandaki bağlantılarını tamamen ortadan kaldırabilmek ve kış bittiğinde haraket edemeyecek duruma getirebilmek için bunu gerçekleştiriyoruz. Terör örgütünü kıskıvrak yakaladık, bir daha nefes alamaz hale getirmek istiyoruz..

# operasyon # Hakkari # süleyman soylu # İçişleri Bakanı Süleyman Soylu