Maltepe'de oy sandıklarını sayımında gelinen son nokta ne? Dilek Doğan bildirdi

İstanbul'da gözler oyların sayıldığı Maltepe'ye çevrildi. Bugün alınan kararla 2 kurul üyesi, 6'ya yükseltildi. Ulusal Kanal Muhabiri Dilek Doğan, Maltepe'de sürecin hızlı bir şekilde ilerlediğini bildirdi. Doğan, "Maltepe'de sayılacak 1089 sandık vardı. Şu anda 101 tane kaldı. Bugün içerisinde gece saatlerine kadar bütün oyların biteceği tahmin ediliyor" bilgilerini aktardı

Ulusal Kanal Muhabiri Dilek Doğan, Erkan Kol'un sunduğu Gün Ortası programında Maltepe'den son durumu aktardı.

Dilek Doğan, şunları söyledi:

"İstanbul'daki geçersiz oyların sayımında gözler Maltepe'ye çevrilmiş durumda. Çünkü, Maltepe'deki sayım süreci halen devam ediyor. Maltepe'de bulunduğumuz nokta yani Türkan Saylan Kültür Merkezi'ndeki oyların sayımı devam ediyor ve gün içinde de hareketli dakikalar yaşanıyor. Hemen onlardan bahsedelim size.

2 kurul üyesi vardı, sandıkların başında ve o kurul üyeleri ile ilgili CHP dilekçe vermişti. 2 kurul üyesi, 6'ya yükseltildi. Şu anda süreç hızlı bir şekilde işliyor.

Maltepe'de sayılacak 1089 sandık vardı. Şu anda 101 tane kaldı. Bugün içerisinde gece saatlerine kadar bütün oyların biteceği tahmin ediliyor. Yapılan açıklamalar, böyle."

ulusal.com.tr

# istanbul # seçim sonuçları