Nadya neyin peşinde? Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Arka Sokaklar 543. bölümde neler yaşandı?

Kanal D'de senelerdir yayınlanan Arka Sokaklar dizisi dün akşam polisiye aksiyon severler ekran başına kilitlendi. Arka Sokaklar 543. bölümde neler yaşandı? Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nadya neyin peşinde? Arka Sokaklar 544. bölüm fragmanı izle! Arka Sokaklar 543. bölümde neler yaşandı?

Arka Sokaklar dizisinin 543. bölümünde; Ezgi'nin gözaltına alınması ekibi yıkar. Özellikle Cemal, sevdiği kadının gözleri önünde kelepçeli olarak götürülmesi karşısında yüreği parçalanır. Rıza Babanın ise, Ezgi'yi yalnız bırakmaya hiç niyeti yoktur. Önceden tanıdığı ve çok güvendiği avukat Nedim Adalı'yı (Bülent Emrah Parlak) arayarak zor davayı üstlenmesini ister. Rıza Babaya büyük saygısı olan Nedim, hiç zaman kaybetmeden Organize İşler Müdürlüğüne giderek Ezgi'den kabul imzası alır ve dosyayı incelemeye başlar. Durum Ezgi için hiç de kolay değildir. Manevi amcası Nadir Alacalı'ya bilgi vermek ve Müsteşar Kemal'in bu yüzden ölümüne sebep olmak suçlarından tutuklanma talebi onu yıpratır. Nedim, Ezgi'nin evinde gözden kaçırılmış bir şey var mı diye baktığı sırada davanın seyrini değiştirecek olan bir belgeye ulaşır...

Ekip, Avukat Nedim'i hedef alan uyuşturucu çetesinin peşine düşüyor! Avukat Nedim ve eşinin, hapisten kurtardığı gencin kız arkadaşının bulaştığı uyuşturucu sorunu yüzünden başları belaya giriyor. Arabalarının önü kesiliyor ve yaylım ateşe maruz kalıyorlar. Nedim'in düştüğü durum ekibimizi harekte geçirmeye yetiryor. Çetenin peşine düşen ekibimiz adım adım uyuşturucu satıcılarını yakalamaya başlıyor. Bu sırada ellerini bağlayan olaylar da yaşanıyor. Çete, bir kadını rehin alıyor ve ekibimizin hızını kesiyor. Nedim ve eşi, silahlı saldırıdan sağ kurtulmayı başarabilecekler mi? Ekip, çeteyi çökertmeyi başarabilecek mi?

ARKA SOKAKLAR 544. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# arka sokaklar # Arka Sokaklar 543. bölüm