Zuhal Topal'la Sofrada Fenomenler haftasının birincisi belli oldu! 27 Mart Cuma Zuhal Topal Fenomenler haftasının birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

FOX ekranlarının sevilen gelin kaynana yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programının 23-27 Mart haftasının sonuna gelindi. 27 Mart Cuma günü yarışmanın birincisi kim seçildi?

Zuhal Topal'la Sofrada Fenomenler haftasının birincisi belli oldu! 27 Mart Cuma Zuhal Topal Fenomenler haftasının birincisi kim oldu? Zuhal Topal'la Sofrada izle

Hafta içi her gün gündüz kuşağında yayınlanan yemek yarışmasında Zuhal Topal, gelin ve kayınvalideleri buluştu, kıyasıya rekabet yaşandı. 27 Mart Cuma gününde Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının birincisi belli oldu.

Büyük ödül için yarışan daha önceden birinci olan 5 gelin-kaynana en iyilerle yarışıp hünerlerini göstermek için bu hafta da Zuhal Topal'a konuk oldu. Daha önceki haftalarda seyirciler tarafından çok sevilen yarışmacılar iddialı yemekleri ile haftaya damgalarını vurdu.

Final anında Hasret ve Saadet arasında kaynanalara yapılan saygısızlık nedeniyle küçük tartışma yaşandı. Bu tartışmanın ardından diğer gelinler de Saadet'i eleştirdi. Saadet ise kaynanalara karşı aldığı tutumun saygısızlık olmadığını söyleyerek kendini savundu.

Haftanın en düşük puanını alan Saadet, diğer gelinlerin alkışlı tepkisine maruz kaldı. Saadet kayınvalidelerden toplam da 16, Zuhal Topal'dan ise 7 puan alarak 23 puanla sonuncu oldu.

Haftanın dördüncüsü ise toplamda 21 puan alan Burcu oldu. Saadet'te, Burcu'nun dördüncülüğünü kahkaha atarak karşıladı. Haftanın üçüncüsü ise 28 puanla Büşra oldu.

Haftanın birincisi ise Feruza oldu.

ZUHAL TOPAL İLE SOFRADA FİNAL ANI İZLE

ulusal.com.tr

# Zuhal Topal kim birinci oldu # 27 Mart Cuma