Mehmet Metiner, Bülent Arınç ve AKP'deki bazı üst düzey yöneticilerin FETÖ'yü koruduğunu söyledi

"FETÖ'cü darbe kalkışmasının siyasi ayağının olmadığını söylemek çok büyük yanlışlık olur." AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner işte böyle dedi, Bülent Arınç ve Suat Kılıç'ı işaret etti. Metiner, Arınç ve AKP'deki bazı üst düzey yöneticilerin FETÖ'yü koruduğunu söyledi. Arınç ise sosyal medya hesabında ilginç bir paylaşımda bulundu.

Mehmet Metiner, Bülent Arınç ve AKP'deki bazı üst düzey yöneticilerin FETÖ'yü koruduğunu söyledi

FETÖ'NÜN SİYASİ AYAĞI! AKP'Lİ METİNER: OLMADIĞINI SÖYLEMEK BÜYÜK YANLIŞ OLUR​

"Darbenin siyasi ayağının olmadığını söylemek çok büyük bir yanlışlık olur. Ak Parti'nin içinde de FETÖ'cü unsurlar varsa bunların kökünden kazınacağına kimsenin kuşkusu olmasın"

Açıklamaların sahibi AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner. Kayseri'de gündeme dair açıklamalarda bulunan Metiner, dikkat çeken sözler söyledi.

"FETÖ'nün siyasi ayağının olmadığını söylemek çok büyük yanlış olur"

Metiner "FETÖ'cü darbe başarılı olsaydı ülkeyi yönetecek insanlar vardı" dedi.

"Sonuçta darbe başarılı olsaydı, bu ülkeyi yönetecek insanları vardı. Bu isimler konusunda bilgi sahibi değilim. Mutlaka MİT ve Cumhurbaşkanımız gerekli bilgiye sahiplerdir."

ARINÇ'I HEDEF GÖSTERDİ​

Metiner, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melik Gökçek'in, bir süre önce "Bülent Arınç darbenin Başbakanı olacaktı" iddiasını da değerlendirdi.

"Bülent Arınç'ın artık bizim gönül dünyamızda yeri yok. Kendisinin FETÖ'cü olup olmadığı bilgi ile belge ile ortaya konulacak bir durum değil elbette. Ama FETÖ'nün korunması süresince sadece Arınç'ın değil partimizin önemli konumundaki isimlerin de etkin rol oynadıkları biliniyor"

Metiner, Arınç'ın yanı sıra Suat Kılıç'ı da hedef aldı.

"Kişisel olarak Bülent Arınç ve de Suat Kılıç gibi başkaca isimlerin bugün geldiğimiz yer itibarıyla gönül dünyamızda zerrece bir yeri yoktur."

ARINÇ'TAN İLGİNÇ PAYLAŞIM​

Eleştirinin odağındaki isim Bülent Arınç ise sosyal medya hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Arınç, gazeteci Fehmi Koru, Yeni Şafak yazarları Kemal Öztürk, İsmail Kılıçarslan ve Star yazarı Sibel Eraslan'ın mesajının yer aldığı yazıları paylaştı. Arınç paylaşımına "Okumanızı tavsiye ediyorum" notunu düştü.

Arınç'ın takipçilerine önerdiği yazılarda partideki bazı davranışların "AKP'ye zarar verdiği" belirtiliyor.

ulusalkanal.com.tr

# fetö # AKP # kayseri # mehmet metiner # bülent arınç