Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Paskalya için mesaj yayımladı. Erdoğan Hristiyan vatandaşları tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paskalya mesajı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Paskalya Bayramı için tebrik mesajı yayınladı. Hristiyanlıktaki en eski ve en önemli bayram için muhtelif kilise ve gruplara mensup olan Hristiyan vatandaşlarımızı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan mesajında, tüm vatandaşların kendi din, kültür ve geleneklerini özgürce yaşayabilmelerine büyük önem verdiklerini vurguladı.

ERDOĞAN'DAN PASKALYA MESAJI

Anadolu topraklarında yükselen bu birlikte yaşama kültürü, geçmişte olduğu gibi bugün de barış ve kardeşliğimizin harcını oluştururken, aynı zamanda bizi aydınlık geleceğe taşıyacak en önemli gücümüz olacaktır.

Erdoğan, tüm vatandaşların olduğu gibi Hristiyan vatandaşlarında dinlerini serbestçe yaşamaları için tüm imkanların seferber edildiğinin altını çizdi. Yapılan çalışmaları hatırlatarak 2019 yılında Cumhuriyet tarihinin ilk Süryani Kilisesi'nin temeli atıldığı ve bu çalışmaların tüm dünyaya örnek teşkil etmesini ümit ettiğini belirtti.

Kovid-19 sebebiyle Hristiyan vatandaşların da bu yıl Paskalya yortusu için kiliselerde bir araya gelemeyeceklerini aktaran Erdoğan, hayatın herkes için normale döneceği temennisinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu vesileyle Milli Dayanışma Kampanyasına destek veren Hristiyanlara teşekkür etti.

ERDOĞAN'DAN PASKALYA MESAJI

Milli Dayanışma Kampanyamıza destek veren Hristiyan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Paskalya yortusu dolayısıyla, Hristiyan vatandaşlarımız başta olmak üzere tüm Hristiyanlara esenlik dileklerimi sunuyor, kendilerini en kalbi duygularımla selamlıyorum.

ulusal.com.tr

# cumhurbaşkanı erdoğan # paskalya