Maide anne, Berlin'de Başbakanlık binası önünde eylemine devam etti

Almanya'da kızını terör örgütü PKK'nın elinden kurtarmak için eylemlerini sürdüren Maide anne, bu kez başkent Berlin'de Başbakanlık binası önündeydi. Bakanlar Kurulu toplantısı öncesi "PKK bir virüstür" diye seslendi. Maide anne, PKK'nın Almanya'daki bazı işletmecilere ait evleri ve dükkanlara da el koyduğunu söyledi.

Maide anne, Berlin'de Başbakanlık binası önünde eylemine devam etti

Almanya'da kızı Nilüfer T’yi terör örgütü PKK'nın elinden kurtarmak için eylem yapan Maide anne, bu kez başkent Berlin’de eylemine devam etti. Hem de Başbakanlık binası önünde.

Maide anne, Almanya Başbakanı Angela Merkel’in başkanlığında düzenlenen Bakanlar Kurulu toplantısı öncesinde Başbakanlık binasının önüne geldi. Maide anne ve beraberindeki grup, "PKK bir virüstür. Bana çocuğumu kurtarmak için yardım edin" yazılı pankart açtı ve kızının fotoğrafını taşıdı.

Burada bir açıklama yapan Maide anne, bazı işletme sahiplerinin de PKK tarafından mağdur edildiğini söyledi. "PKK onları tongaya düşürmüş. Evlerini ve dükkanlarını ellerinden alınmış." diyen Maide anne, "PKK sadece can almıyor, mal da alıyor maalesef" diye konuştu.

Maide anne, Almanya'da çocukları PKK tarafından kaçırılılan diğer ailelere de seslendi.

Eylemde ayrıca Diyarbakır annelerinden Ayşegül B’nin terör örgütü tarafından kaçırılan oğlu Mustafa B’nin de fotoğrafları taşındı.

ulusal.com.tr

# pkk # hdp # almanya # berlin