Esra Erol'da bugün neler oluyor? 1 Haziran 2020 Esra Erol'da izle

Hafta içi her gün atv'de yayınlanan Esra Erol'da neler oluyor? Esra Erol'da canlı özet...

Esra Erol'da bugün neler oluyor? 1 Haziran 2020 Esra Erol'da izle

Mikail Bey, 12 yıllık eşi Özlem Karaoğlan'ın 2 ay önce eski sevgilisi Aladdin Yorulmaz'a kaçtığını ve 10 gün öncede eve gelip kızını kaçırdığını iddia etti. Sosyal medyayı aktif kullanan eşinin daha önce Aladdin Yorulmaz ile bağlantısı olduğuna şahit olan Mikail Bey, o zamandan itibaren şüphelendiğini ve eşinden telefonunu istediğini fakat eşinin telefonunu kırdığını anlattı. Özlem Karaoğlan canlı yayına telefon ile katılıp Aladdin Yorulmaz ile ilişkisi olmadığını ve eşinin çocuğunu göstermediğini ileri sürdü. Aladdin Yorulmaz'ın babası Mustafa Yorulmaz canlı yayına katılarak, Özlem Karaoğlan'ın seneler önce oğlu ile evlenmek istediği için yanlarına kaçtığını ve o zamanlar ailesine geri yolladıklarını söyledi.

Neşe Hanım, 6 yıldır ilişkisi olduğu evli sevgilisi Hakan Uçar'ın 4 yaşındaki kızları Eylül Su Uçar'ı da yanına alarak kaçtığını iddia etti. Neşe Hanım, Hakan Uçar'ın, daha öncede çocuğunu 15 günlüğüne kaçırarak eşinin ve 2 oğlu ile yaşadığı eve götüren Hakan Uçar, Neşe Hanım'ın polise şikayet etmesi ile çocuğu geri vermek zorunda kaldığını anlattı. Hakan Uçar'ın eşinin ilişkilerini tekrar öğrenmesi üzerine baskı altında olduğunu iddia etti.

Canlı yayına telefon ile bağlanan Hakan Uçar'ın oğlu Doğukan Uçar, Neşe'nin ilişkinin başından beri babasının evli olduğunu bildiğini iddia etti. Çocuğu yerine babasının peşine düştüğünü söyleyen Uçar, hamile olduğunu 6 aylık olduğunda bilerek söylediğini ve bebeği aldırtmamak için numara yaptığını iddia etti. Babası ile görüşmediğini de belirten Doğukan Uçar, kardeşi Eylül Su Uçar ile Hakan Uçar'ın yerini bilmediğini söyledi.

ulusal.com.tr

# Esra Erolda izle # Esra Erolda bugün