Antalya'da TOKİ konutlarındaki bir evde patlama: 2 ölü

Antalya'da TOKİ konutlarında bir evde patlama oldu. Olayda 2 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın dinamitten kaynaklandığını tespit eden polis, olayın terör bağlantısının olmadığını söyledi.

Antalya'da TOKİ konutlarındaki bir evde patlama: 2 ölü

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde bir evde patlama meydana geldi. 2 kişi öldü. Olayda terör bağlantısı olmadığı açıklandı.

Döşemealtı ilçesindeki TOKİ Konutlarıda, 4 katlı bir binanın 3. katındaki dairede, büyük bir patlama yaşandı. Patlamanın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans sevk edildi.

Antalya Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da binaya gelerek incelemelerde bulundu.

Patlamada 44 yaşındaki Nurcan Demiröz ile 49 yaşındaki Mustafa Alper hayatını kaybetti. Polis ekiplerinin incelemesinin ardından patlamanın dinamitten kaynaklandığı belirlendi.

Hayatını kaybeden Mustafa Alper'in uzun süre taş ocaklarında dinamit patlatma işinde çalıştığı öğrenildi.

Patlama sırasında evde bulunan ve olaydan yara almadan kurtulan Nalan C ise karakola götürüldü. Nalan C. ifadesinde, Demiröz ve Alper'in sabaha karşı uzun süre tartıştığını ve zanlının, "Seni de öldüreceğim kendimi de" dediğini belirtti.

Apartmanda yaşayan Rahime Yılmaz ise Mustafa Alper'in bulunduğu daireden kavga seslerinin geldiğini söyledi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, patlamanın bir terör boyutunun bulunmadığını açıkladı.

Bu arada Mustafa Alper'in "uyuşturucu madde satmak" ve fuhşa teşvik ve aracılık" şuçlarından GBT kaydının olduğu Nurcan Demiröz'ün ise eğlence mekanlarında çalıştığı öğrenildi.

ulusalkanal.com.tr

# patlama # antalya # ev # toki # AA # Döşemealtı