Bodrum'da denetimler yoğunlaştı

Türkiye'nin koronavirüsle mücadelede aldığı önlemler vaka sayısını kontrol altında tutmaya yetmiyor. Hal böyle olunca ülke genelinde tedbirler ve denetimler yoğunlaştırıldı. Bodrum'da da Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kaymakam Bekir Yılmaz ile birlikte ilçe genelinde maske, mesafe ve hijyen denetimi yaptı.

Bodrum'da denetimler yoğunlaştı

İçişleri Bakanlığı’nca Türkiye genelinde başlatılan Kovid1-19 tedbirleri denetimi kapsamında bu sefer sahaya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Kaymakam Bekir Yılmaz indi.

Başkan Aras ve Kaymakam Bekir'in durağı Bodrum Belediye Meydanı, Neyzen Tevfik ve Cumhuriyet Caddeleri, Gümbet ve Ortakent-Yahşi Mahallesi ve orada bulunan işletmeler oldu.

Başkan Aras ve Kaymakan Bekir, vatandaşlara hijyen, mesafe ve maske takma kurallarını hatırlattı.

Denetimler kapsamında, maskesi olmayan vatandaşlara maske dağıtımı yapıldı.

Gerçekleştirilen geniş kapsamlı denetimlere, İlçe Emniyet Müdürü, Sahil Güvenlik Komutanı, İlçe Sağlık Müdürü, Muhtarlar Derneği Başkanı , Esnaf ve Sanatkar Odaları Başkanı , Bodrum Şoförler Odası ile kolluk güçleri katıldı.

Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’da genel anlamda duyarlılığın yüksek olduğunu ve vatandaşların tedbilere uyduğunu belirtti.

ulusal.com.tr

# koronavirüs # ahmet aras