MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıkladı

MHP'li Yalçın, katıldığı canlı yayında "Kürt seçmene ne vaat ediyorsunuz" sorusuna "Birliği, bütünlüğü, kendi bölgelerinde, kendi haklarının, kendilerince serbestçe kullanılmasını vaat ediyoruz" cevabı verdi

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın açıkladı

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, katıldığı canlı yayın programında, referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin seçimlere son 2 gün kala yaptığı eyalet çıkışını değerlendiren Yalçın, "Genel başkanımızın sözleri bir uyarı niteliğindedir, "evet" çıkacağına inanıyoruz." dedi.

KÜRT SEÇMENE VAATLERİNİ AÇIKLADI

MHP’li muhaliflere yakınlığıyla bilinen Yeniçağ gazetesinde yer alan habere göre; program sunucusunun "Anayasa değişikliği sonrasında Kürt seçmene ne vaat ediyorsunuz" sorusuna yanıt veren Yalçın, "Birliği, bütünlüğü, kendi bölgelerinde, kendi haklarının, kendilerince serbestçe kullanılmasını vaat ediyoruz" demesi dikkat çekti.

"ERDOĞAN SESSİZ KALIYORSA ÜLKÜCÜLERİN KALAN İKİ GÜNDE KARARI NE OLABİLİR"

Devlet Bahçeli dün akşam katıldığı NTV – Star Tv ortak canlı yayınında Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Şükrü Karatepe'nin eyalet sistemiyle ilgili sözlerine yazıların sert tepki göstermiş “Öyle bir açıklamayı yapan insanlar ya Adalet ve Kalkınma Partisi'nin hedefini sabote ediyorlar veya bir iç pazarlıkla görevlendirilmiş konuşmacılar bunlar. Bunları zaman gösterecek. 'Eyalet sistemini getireceğiz' diye bir danışman cumhurbaşkanı danışmanı olarak söylüyor ve cumhurbaşkanı da buna ses çıkartmıyor kabulleniyor ise o zaman 2 gün içinde eyalet sistemine karşı olan üniter yapıda düşüncesi olan ülkücülerin kararı ne olabilir?” demişti.

# mhp # seçmen # semih yalçın