'İstifa sözünüzün arkasında duracağınıza inancımız tamdır'

Hasdal Askeri Cezaevi'ndeki komutanlar, Genelkurmay Başkanı Necdet Özel ve Deniz Kuvvetleri Komutanı Bülent Bostanoğlu'na sert bir bayram mesajı yayımladı. Bayram mesajında Necdet Özel'in "istifa vaadi" hatırlatıldı, "iki yıl önce Hasdal duvarlarına kazınan sözünüzün arkasında duracağınıza inancımız tamdır" denildi.

'İstifa sözünüzün arkasında duracağınıza inancımız tamdır'

Hasdal Askeri Cezaevi'ndeki komutanlar, Balyoz kararlarının ardından Genelkurmay Başkanı NecdetÖzel ve Deniz Kuvvetleri Komutanı BülentBostanoğlu'na kurban bayramı tebriği gönderdi. Bayram mesajında sert ifadeler kullanıldı.

Komutanlar Genelkurmay Başkanı Özel'in kurban bayramını kutladı, "özgür günlerinizin devamını dileriz" dedi.

Mesajda Genelkurmay'ın "hukuk süreci tamamlanmadı" ifadeleri eleştirildi. Hükümlü komutanlar Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'e "istifa et" çağrısı yaptı.

TSK’da söz namustur. Bin yılı aşkın bir tarihi olan ordunun Başkomutanı olarak, iki yıl önce Hasdal duvarlarına kazınan sözünüzün arkasında duracağınıza inancımız tamdır. Yaşananlara sessiz kalanların vicdani rahatsızlıklarının, bir ömür boyu kendilerini takip edeceğine şüphemiz olmadığını ifade ederiz. TCG Hasdal’dan hayırlı günler dileriz.

Komutanlar bir tebrik de Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu'na gönderdi, "omuzlarınızdaki yük hafiflemiştir" denildi.

TCG Hasdal’ın bugüne kadar gösteremediğiniz komutanızdan çıkmasının, omuzlarınızdan büyük bir yükü kaldırdığı inancıyla siz komutana, TCG Hasdal’dan iyi seyirler dileriz. Bismillah makinalar tamam.

ulusalkanal.com.tr

# mektup # hasdal # istifa # Necdet # özel # Bülent