Reyhan Emir'i affedemiyor! Yemin 217. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 218. bölüm fragmanı izle..

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 31 Mart Salı günü, 217. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 217. bölüm izle... Yemin 218. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 216. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Reyhan Emir'i affedemiyor! Yemin 217. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 218. bölüm fragmanı izle..

Yemin dizisinde dün; Yemin dizisinde bugün Reyhan Cavidan sayesinde Emir’in her şeyi bildiğini öğrenince yıkılır. Reyhan bu gerçeği kabullenebilecek mi?

Cavidan’ın hamlesiyle Reyhan, Emir’in gerçekleri bildiğini öğrenir. Büyük bir yıkım yaşayan Reyhan duygusal olarak son darbeyi de kocasından yemiş gibi hisseder. Öte yandan Cavidan bütün foyasını ortaya döken video kaydını aramaktadır. Evin altını üstüne getiren Cavidan, aradığını bulabilecek mi?

Kemal artık her şeyin bittiğini düşünmeye başlamıştır ve boşanma işlemlerini başlatır. Gerçeklerden habersiz Narin’in isteğinin bu olduğunu düşünen Kemal bir an evvel bu işin bitmesini ister. Mahkemede hakim karşısına çıkan Narin ile Kemal gerçekten boşanacak mı?

YEMİN 217. BÖLÜM İZLE

YEMİN 218. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

ulusal.com.tr

# yemin izle # Yemin fragman # Yemin reyhan emir # Yemin narin kemal