Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı? Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Sefirin Kızı'nda neler olacak?

Dün akşam 4. bölümüyle Star ekranlarına gelen Sefirin Kızı dizisinde Gediz, Nare'nin arkasında durur. Sancar ise ne yapacağını şaşırmış halde... İzleyicilerin sevgisini kazanan Gediz(Uraz Kaygılaroğlu) aşkta kazanacak mı? Yeni bölümde Nare ile Sancar ne anlaşması yapıyor?

Sefirin Kızı son bölümde neler yaşandı? Bu akşam yeni bölümü yayınlanacak olan Sefirin Kızı'nda neler olacak?

Yeni yıl arasıyla ekranlara 2 hafta ara veren yeni dizi, dün akşam, seyircisiyle tekrar buluştu. Nare ve Sancar Efe'nin büyük aşkını anlatan dizi, seyircilerden beklenmedik bir tepki aldı. Başrol Sancar Efe yerine Nare'ye saflıkla bağlanan Gediz'in tarafını tutan seyirciler Nare ile Gediz'in birlikte olmasını istiyor.

Dün akşamki bölümde; Nare, Muğla'da iş aramaya başlar. Sancar Efe ise bu yoldaki en büyük engeldir. Tüm işlerin kapılarını kapatan Sancar, yaptıklarının kötü bir şekilde karşına geleceğinden habersizdir. Nare, Sancar'ın karısıyla beraber kaldığını duyunca tepki alır. Yaşadıklarını Gediz'e anlatan Nare, Gediz'den yardım alır. Gediz, Nare'yi marinada işe alır. Sancar bu duruma çıldırır ve iki arkadaş karşı karşıya gelir.

SEFİRİN KIZI 5. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Uraz Kaygilaroglu # sefirin kızı yeni bölüm