Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları sürüyor

Jandarma Komutanlığı'nın uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonları sürüyor. İstanbul'da 3 ayrı adrese yapılan baskınlarda 5 kişi gözaltına alındı. Aramalarda sadece kırmızı ve yeşil reçeteyle satılan ilaçlar ele geçirildi.

Jandarma Komutanlığı, İstanbul'da 3 ayrı adrese düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu tacirlerine göz açtırmadı.

İnşaat işçilerinin gençlere uyuşturucu sattığı ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, Esenyurt'ta bir eve baskın düzenledi.

Narkotik köpeği "Etap"ın desteğiyle yapılan aramada 6 kilogram uyuşturucu ve hassas terazinin yanı sıra, terör örgütü PKK'nın propagandası amacıyla kullanılan malzemeler ele geçirildi. Sabah saatlerinde aracıyla uyuşturucu dağıtımı yaptığı belirlenen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Operasyonların diğer adresi Bağcılar'dı. Uyuşturucu sattığı belirlenen Suriye uyruklu iki kişinin evine yapılan baskında 130 gr esrar ve binlerce uyuşturucu hap ele geçirildi.

Aramalarda, sadece kırmızı ve yeşil reçeteyle satılan ve yurda kaçak yollardan sokulduğu öğrenilen uyuşturucu özellikli ilaçlar da bulundu. 2 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Operasyonların Gaziosmanpaşa ayağında ise, park halindeki araçlara uyuşturucu sattığı öğrenilen baba-oğulun evin baskın yapıldı. Aramalarda bir miktar uyuşturucu bulunan baba-oğul sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

ulusal.com.tr

# jandarma komutanlığı