Eski bakanlara yeni karar!

4 eski bakan ile ilgili Meclis'te kurulan soruşturma komisyonu uzun bir aradan sonra bir kez daha toplandı. Basına kapalı yapılan toplantıda İstanbul'daki dosyayı incelemek üzere 3 kişilik alt komisyon kurulması ve çalışmaları için 2 aylık ek süre istenmesine karar verildi.

Eski bakanlara yeni karar!

Haklarındaki yolsuzluk iddiaları nedeniyle istifa etmek zorunda kalan 4 eski bakan ile ilgili Meclis'te oluşturulan soruşturma komisyonu, başkanlık divanını oluşturmak için bir araya geldikten sonra bir daha toplanmamıştı.

2 aylık çalışma süresi 26 Ekim'de dolacak olan komisyon uzun bir aradan sonra 2'nci toplantısını yaptı. Komisyonun gündem maddesi, çalışma süresinin uzatılıp uzatılmayacağıydı.

Basına kapalı yapılan toplantıda, İstanbul'daki dosyayı incelemek üzere 3 kişilik alt komisyon kurulmasına ve komisyonun çalışmaları için 2 aylık ek süre istenmesine karar verildi. Alt komisyon üyelerinin kimler olacağı ve incelemeyi ne zaman yapacağı ise belirtilmedi.

Eski bakanlar Muammer Güler, Zafer Çağlayan, Erdoğan Bayraktar ve Egemen Bağış hakkındaki dosyalar, komisyon üyesi muhalefet milletvekillerine gösterilmiyor.

ulusalkanal.com.tr

# meclis # 4 eski bakan