Azerbaycan'a ziyaret

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay resmi temaslarına bulunmak üzere Azerbaycan'a gitti. Atay, temaslarına merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabrini ziyaret ile başladı.

JandarmaGenel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay resmi temaslarına bulunmak üzere Azerbaycan'a gitti. Atay, temaslarına merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabrini ziyaret ile başladı.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay Azerbaycan'a gitti. İlk defa Azerbaycan'a giden Orgeneral Atay, ilk olarak merhum Azerbaycan Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev'in kabrine çelenk bırakartı.

Atay ve beraberindeki heyet, daha sonra Azerbaycan ve Türk şehitliğini ziyaret ederek, anıta çelenk bıraktı. Atay, Türk şehitliğindeki hatıra defterini yazdı.

Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanı Tümgeneral Zekai Aksakallı da 5 Kasım'da Savunma Bakanlığı'nın davetlisi olarak Azerbaycan'daydı. Aksakallı Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki askeri mevzileri ziyaret etmişti. Sık sık çatışma haberlerinin geldiği cephede, keskin nişancı silahındaki dürbünüyle bölgeyi izlemişti.

ulusalkanal.com.tr

# jandarma # Azerbaycan # ziyaret