Gigi Hadid ile Zayn Malik barıştı!

Zayn Malik'in yaş gününde Gigi Hadid ile barıştığı ortaya çıktı. Çift, eski günlerdeki gibi aşk pozları vermeye başladı.

Gigi Hadid ile Zayn Malik barıştı!

Dünyaca ünlü model Gigi Hadid ve ünlü şarkıcı Zayn Malik ile tutkulu bir aşk yaşamıştı. Uzun süre aşk yaşayan çift yaklaşık 2 yıl önce yollarını ayırmışlardı fakat çiftin barıştığı Malik'in doğum gününde ortaya çıktı.

New York'ta yakın arkadaşlarının katıldığı bir partiyle 28'inci yaşına giren uluslararası üne sahip olan Zayn Malik, kendisi gibi ünlü olan model Gigi Hadid ile tekrar görüntülendi.

Mekandan sarmaş dolaş çıkan çifte; Gigi Hadid'in kardeşleri Bella Hadid ve Anwar Hadid'de eşlik etti. Anwar Hadid'in yanında ünlü şarkıcı Dua Lipa'da görüldü.

Çift, Ocak 2016’da Malik’in ‘Pillowtalk’ isimli şarkısının klip çekimlerinde tanışmış, hemen sonrasında ilişkiye başlamışlardı. Yaklaşık 2 yıl boyunca birlikte olan çiftin oldukça fazla hayran kitlesi vardı. Medya tarafından örnek çift olarak gösterilen ikili, moda dergilerinin kapaklarına mutluluk pozu vermişlerdi. Daha sonra ilişkilerini sonlandırma kararı alan çift, bu konu hakkında açıklama yapmamışlardı.

İlişkileri sırasında Malik'in, göğsüne Gigi Hadid'in gözlerini dövme yaptırması ise gündeme oturmuştu.

ulusal.com.tr

# gigi hadid # zayn malik