24 kentte sessizlik hakim

23 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde her yer sessizliğe büründü. Polis ekipleri yasağı ihlal edenlere yönelik tedbirlerini arttırdı.Zabıta ekipleri de sahillerde denetlemelerde bulundu.

24 kentte sessizlik hakim

Meydanlar, sokaklar, sahiller hepsi boş kaldı. 23 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sakinlik hakim oldu.

23 büyükşehir ve Zonguldak'ta 2 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının ilk gününde sokaklar boş kaldı.Kentlerin birçok noktasında görevliler haricinde kimsenin olmadığı gözlendi.

İşte bu görüntüler de 16 milyonu aşkın kişinin yaşadığı İstanbul'dan. Havadan çekilen görüntüler İstanbulluların yasağa uyduğunu gösterdi.Diğer 23 kentte de durum aynı.

Polis ekipleri belirlenen bölgelerde uygulama yaparak, sokağa çıkma kısıtlamasına uyulup uyulmadığını denetledi, trafiğe çıkan araçların gerekli evrakı taşıyıp taşımadıklarını kontrol etti.

Zabıta ekipleri de sahillerde denetlemelerde bulundu.

Yasak kapsamında ekmek fırınları, kendi araçlarıyla sokak sokak gezerek ekmek ve Ramazana özel satılan Ramazan Pidesi satışları yaptı.

ulusal.com.tr

# zongulda