İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. Ayrıca, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), bugün saat 13:00'dan yarın saat 12.00'a kadar tüm deniz otobüsü ve hızlı feribot dış hat seferlerini iptal etti. Bu arada, Atatürk Havalimanı'nda uçuşlar 18.00'e kadar yapılamayacak

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, hava muhalefeti nedeniyle saat 07.30'da Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve saat 07.45'te Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri gerçekleştirilemedi.

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ (İDO), hava muhalefeti nedeniyle bazı dış hat seferlerini daha iptal etti.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle 10.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ve 11.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa dış hat deniz otobüsü seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Bu arada, 08.30 Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy ile 08.30 Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş ve 09.30 Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferleri de yapılamadı.

İDO'nun tüm iç hat deniz otobüsü ve Harem-Sirkeci ile Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri ise sorunsuz şekilde yapılmaya devam ediyor.

İDO, sabah saatlerinde de bazı seferlerin iptal edildiği duyurmuştu.

BUDO'dan sefer iptalleri

Bu arada Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) internet sitesinden yapılan duyuruya göre, Bursa (Mudanya)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 09.00, Bursa (Mudanya)-Armutlu (İhlas) 09.00, Armutlu (İhlas)-İstanbul (Eminönü/Sirkeci) 09.30, İstanbul (Büyükçekmece)-Bursa (Mudanya) 10.30, İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) 10.45, seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak.

BUDO'nun saat 07.00 ve 08.00'deki bazı seferleri de aynı gerekçeyle programdan kaldırılmıştı.

Bugün ayrıca saat 08.30'da Armutlu-Armutlu TK-Yenikapı-Kadıköy, saat 08.30'da Bursa-Yenikapı-Kadıköy-Beşiktaş ve saat 09.30'da Beşiktaş-Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferleri de yapılamayacak.

İDO, YARIN SAAT 12.00'YE KADAR İPTAL ETTİ

Yoğun kış şartlarının deniz ulaşımını etkilemesi nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) tüm deniz otobüsü ve hızlı feribot dış hat seferleri yarın saat 12.00'a kadar yapılamayacak.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava koşulları sebebiyle İDO, bazı seferlerini iptal etti. Bu kapsamda, yarın saat 12.00'a kadar olan tüm deniz otobüsü ve hızlı feribot dış hat seferleri gerçekleştirilemeyecek.

Öte yandan İDO'nun tüm iç hat deniz otobüsü ve Harem-Sirkeci ile Eskihisar-Topçular araba vapuru seferleri sorunsuz şekilde devam ediyor.

PEGASUS 74 SEFERİNİ İPTAL ETTİ

İstanbul'da etkili olan kar nedeniyle Pegasus Hava Yolları, iç ve dış hatta yapılması planlanan 74 seferini iptal etti.

Pegasus Hava Yollarından yapılan açıklamaya göre, olumsuz hava şartları nedeniyle cuma gününden beri toplam 228 seferini iptal etmek zorunda kalan havayolu şirketi, bugün de gerçekleştirilmesi planlanan yurt içi ve yurt dışı 74 seferini yapamayacak.

Pegasus Hava Yollarının, yaşanan olağanüstü durumdan mağdur olan bin 918 misafirini otellerde konaklattırdığı, havalimanlarında uzun süre beklemek zorunda kalan 2 bin 500'e yakın misafirine de yiyecek ve içecek ikramında bulunduğu kaydedildi.

THY, 18.00'E KADAR SEFERLERİNİ DURDURDU

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, olumsuz hava koşulları nedeniyle saat 18.00'e kadar, Atatürk Havalimanından seferleri durdurduklarını bildirdi.

Ekşi, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Atatürk Havalimanında aşırı kar yağışı ve düşük görüş şartları sebebiyle saat 18.00'e kadar uçak seferlerini kurallar gereği geçici olarak durdurduklarını, görüş şartlarının düzelmesi durumunda, seferlerin havalimanının kapasitesi çerçevesinde yapılmaya çalışılacağını kaydetti.

İSTANBUL'DA TRAMVAY SEFERLERİ AKSIYOR

İstanbul'da kar yağışı tramvay seferlerinde zaman zaman aksamalara neden oluyor.

Ekipler, tramvay raylarında çalışma yaparak yolu açık tutmaya çalışıyor.

ulusalkanal.com.tr

# bursa # kar yağışı # ido # budo