Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme

Ege Üniversitesi'nde Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesi olayına karıştıkları gerekçesi ile gözaltına alınan 6 kişiden 1'i tutuklandı. 5 kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken hastanede tedavisi devam eden bir zanlıyla ilgili gözaltı süresi de uzatıldı.

Fırat Çakıroğlu cinayetinde yeni gelişme

Ege Üniversitesi'nde çıkan kavgada, 22 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun öldürülmesiyle ilgili soruşturmada 1 kişi tutuklandı.

Olaylar sonrası gözaltına alınan 5 kişi ile hastanede tedavisi biten Nurullah Semo adlı zanlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 6 zanlı, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yapılan açıklamada; "Gözaltındaki şüphelilerden 6 kişi ifadelerinin alınmasının ardından adli kontrol altına alınmaları, öldürme fiilini işlediği yönünde aleyhinde kuvvetli deliller bulunan 1 kişi de tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hâkimliği'ne sevk edilmiştir" denildi.

Mahkemeye sevk edilen Nurullah Semo, Sulh Ceza Hâkimliği tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Diğer 5 zanlı ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Hastanede tedavisi devam eden bir zanlı hakkındaki gözaltı süresi ise uzatıldı.

ulusalkanal.com.tr

# yeni gelisme # fırat çakıroğlu