Lavanta ile gelen başarı

Hobi olarak başladığı işte hem üretici hem iş yeri sahibi oldu. Kadın girişimci Sibel Ercan, Silivri'de önce 2 dönümlük arazisinde lavanta üretmeye başladı. Şimdilerde ise sahilde açtığı otantik mekânında başta lavanta çayı olmak üzere çeşitli ürünleriyle sağlık ve mutluluk saçıyor.

Lavanta ile gelen başarı

Lavantayla uğraş ona mutluluk getirdi. Sonra bu mutluluğu tüm kente yaymak istedi. Kolları sıvadı. O şimdi otantik bir mekân sahibi. Ve buradan tüm kente lavanta ürünleriyle sağlık, mutluluk yayıyor.

Kadın girişimciSibel Ercan, hobi olarak başladığı işte hem üretici hem iş yeri sahibi oldu. Önce kursa gitti. Ardından 2 dönüm arazisinde lavanta üretimine başladı.

Ercan, bereketli lavantasını çeşit çeşit ürünlere dönüştürdü.

Lavantalı kolonyalar, likitler, oda kokuları, tonikler, temizlik ve hijyen ürünleri ile uykuya rahatça geçişi sağlayan yastık kokusu üretti. Yeni yıl için geliştirdiği ürünleri de ürün yelpazesine ekledi.

Kent sahilinde açtığı otantik mekânında bu ürünleri ve fazlasını bulmak mümkün. Ancak oraya yolunuz düştüğünde lavanta limonatası ve özellikle lavanta çayını denemeden geçmeyin.

Lavanta kurusu kendine has şekilde demleniyor. İçene ise eşsiz bir manzarada eşsiz bir tat ile dinginliğin verdiği huzuru yaşamak kalıyor.

ulusal.com.tr

# kadın girişimci # Lavanta