Talebeler: Hepimiz Özgecanız

Türkiye'yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetine tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye Liseliler Birliği(TLB) Antalya'dan tepkisini haykırdı bu kez; "Özgecan Aslan'ız, hepimiz ayaktayız."

Talebeler: Hepimiz Özgecanız

Türkiye'yi ayağa kaldıran Özgecan Aslan cinayetine tepkiler çığ gibi büyüyor. Türkiye Liseliler Birliği(TLB) Antalya'dan tepkisini haykırdı bu kez; "Özgecan Aslan'ız, hepimiz ayaktayız."

TLB'li gençler ablaları Özgecan Aslan için yürüdü. Kapalı Yol girişinde bir araya gelen TLB'liler, Cumhuriyet Meydanı'na "Karanlığa Geçit Yok Aydınlık Türkiye", "Atatürk Gençliği Görev Başında", "Titresin KAtiller Geliyor Talebeler", "Kahrolsun Gerici Yobaz Katiller", "Özgecan Aslanız Hepimiz Ayaktayız", Özgecan Aslan Ölümsüzdür" sloganlarıyla yürüdü. 'Hepimiz Özgecanız' diyen gençlere Antalyalıların desteği yoğun oldu. TLB'nin Meydan'dan yükselttiği ses de çok netti; "Savulun bre gericiler, yobazlar, katiller. Geliyor talebeler."

Vahşet, Kız ve Erkek Arasına Paravan Çeken Sistemin Eliyle Yapıldı

Meydandaki Atatürk anıtı önünde yüzlerini Atası'na dönen TLB'liler Özgacan ve daha nice yiten canlar adına oturma eylemi yaptı. Eylem sürerken liseli gençler adına açıklama yapan TLB İl Başkanı Furkan Kuralay, basit bir anma için toplanmadıklarını vurgulayarak, gericilerin, yobazların ve katillerin Özgecan Aslan'a yaptığı vahşete ve giderek artan cinayetlere karşı dimdik ayakta olduklarını belirtmek için toplandıklarını söyledi. Özgecan Aslan'a yapılan vahşetin okullarda kız ve erkeklerin arasına paravan çeken, kız ve erkeğin arkadaşlığına tahammül edemeyerek araya bir metre sınırı çizmeye kalkan sistemin eli ile yapıldığını vurgulayan Kuralay, "Bu hükümet olduğu sürece, bu gericilik ve yobazlık bizden Özgecanlarımızı almaya devam edecektir" yorumunda bulundu.

Bu Meydanda Onlarca Özgecan Dirildi

Vahşeti, 'insanlığa karşı yapılan vahşet' olarak niteleyen Kuralay, Özgecan Aslan'ın ölmediğine vurgu yaptığı konuşmasında şunları kaydetti; "Bakın bu meydanda onlarca Özgecan Aslan dirildi. Katillerden hesap soracağız. Savulun bre gafiller, yobazlar, gericiler. Geliyor talebeler, öğrenciler."

Vatan Partisi, Vardiya Bizde Platformu ve çok sayıda Antalyalının desteklediği eylem sloganlar eşliğinde sürdürülen oturma eyleminin ardından son buldu.

Haber: Devrim Dönmez Koçak - Fotoğraf: Merve Demirağ / ANTALYA

ulusalkanal.com.tr

# özgecan aslan # Özgecan # Özgecan Aslan kimdir # Özgecan Aslan cinayeti # #ÖzgeCanAslan # Özgecan Aslan hayatı # Özgecan Aslan için yapılan eylemler