Murat Eren'e 3. dava

Atabeyler davasından halen tutuklu olan Yüzbaşı Murat Eren 3'üncü davadan bir kez daha yargılanacak. Askeri Mahkeme ve kapatılan özel görevli mahkemenin 2 ayrı davada 8 yıl hapis cezası verdiği Murat Eren, bu defa "örgüt kurmak ve yönetmek"le suçlanacak.

Murat Eren'e 3. dava

Atabeyler davasından tutuklu olan Yüzbaşı Murat Eren bir kez daha hakim karşısına çıkacak.

Askeri Mahkeme ve kapatılan özel görevli mahkeme tarafından 2 ayrı davada 8 yıl hapis cezası verilen Murat Eren, "örgüt kurmak ve yönetmekle" bir kez daha yargılanacak.

Kapatılan Özel Görevli Ankara 11'inci Ağır Ceza mahkemesinin suç duyusurusu üzerine açılan davanın ilk duruşması 26 Ocak Salı günü yapılacak.

Yüzbaşı Eren'in sahtecilik ürünü olduğu bilirkişi raporlarıyla tespit edilen CD'den dolayı yargılanacağı 3'üncü dava Ankara Batı Adliyesi'ndeki 2'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek.

Avukat Hüseyin Ersöz Murat Eren'in örgüt kurmak ve yönetmekten yargılanacak olmasına tepki gösterdi. Hüseyin Ersöz, Murat Eren'e kumpas kuran polis, savcı ve hakimlerin örgüt kurmaktan soruşturulduğunu hatırlattı, kumpasın sona ermesi gerektiğini söyledi.

Kartal Yarı Açık Cezaevi'nde tutuklu olan Yüzbaşı Murat Eren; 33 aydır Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun görüşülmesini bekliyor.

HABER: ÖZER SÜRMELİ

ulusalkanal.com.tr

# murat eren