Reyhan bebeği için ne karar verecek? Yemin 228. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 229. bölüm fragmanı izle...

Kanal 7'nin sevilen dizisi Yemin 16 Nisan Perşembe günü, 228. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yemin 228. bölüm izle... Yemin 229. bölüm fragmanı yayınlandı. Yemin 229. bölüm fragmanı izle... Kanal 7'de her gün yayınlanan Yemin dizisi, seyirciler tarafından ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Emir ile Reyhan'ın zorluklarla dolu aşk mücadelesinde onları neler bekliyor?

Reyhan bebeği için ne karar verecek? Yemin 228. bölüm izle... Yemin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yemin 229. bölüm fragmanı izle...

Yemin dizisinde dün Reyhan bebeğin ve kendisinin hayati tehlikesi olduğunu öğrenir. Bu haberle yıkılan Reyhan Emir’e gerçekleri anlatacak mı?

Reyhan doktorlardan hayati tehlikesi olduğunu öğrendikten sonra yıkılmıştır. Emir’e bildiklerini söylemeyen Reyhan artık zor bir kararın eşiğindedir. Öte yandan Emir’in hiçbir şeyden habersiz mutluluğu sürmektedir. Reyhan ne karar verecek; kendi hayatını mı yoksa bebeğini mi seçecek? Masal evden kaçıp soluğu Narin’in yanında alır. Kemal ise bunu öğrendiğinde deliye döner. Bütün hıncını Narin’den çıkarmak için hastaneye gelen Kemal beklenmedik bir sürprizle karşılaşır. Günlerdir uyumayan Masal, Narin’in kucağında uyumuştur. Gördüklerinden sonra Kemal, şimdi Narin’e nasıl davranacak?

YEMİN 228. BÖLÜM

YEMİN 229. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

# Yemin emir reyhan # yemin yeni bölüm fragmanı # yemin cavidan # yemin son bölüm izle