Nil Burak isyan etti: Sıla şarkımı mahvetti!

Cem Karaca'yı saygı albümünde 'Sen de Alıp Başını Gitme' şarkısını seslendiren Sıla'yı Nil Burak ağır bir şekilde eleştirdi.

Nil Burak isyan etti: Sıla şarkımı mahvetti!

Nil Burak'tan şaşırtan Sıla yorumu!Cem Karaca'yı saygı albümünde 'Sen de Alıp Başını Gitme' şarkısını seslendiren Sıla'yı Nil Burak ağır bir şekilde eleştirdi.

Cem Karaca'ya saygı albümünde Nil Burak'ın bestesini yaptığı sözlerini Cem Karaca'nın yazdığı 'Sen de Başını Alıp Gitme' şarkısını Sıla seslendirmişti. Sıla'nın yorumunu Cengiz Semercioğlu bir yazısında "Bir Nil Burak değil" diyerek eleştirmişti. Bu eleştiriyi okuyan Nil Burak, Cengiz Semercioğlu'yla iletişime geçerek Sıla ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Burak, "Bugüne kadar bu şarkıyı Cem Karaca ve Suavi de dahil olmak üzere 10-12 kişi seslendirdi. Okuyanlar içinde en kötüsü Sıla oldu." diyerek şarkının seslendirilişini hiç beğenmediğini dile getirdi.

Nil Burak, "Bütün prosedürleri yerine getirdiler, hatta Sıla’nın okuyacağını duyunca çok sevindim” diyerek şarkı sürecini anlattı.

Sıla'nın okuyacağını duyduğunda çok sevinen Nil Burak, "Sıla çok iyi bir yorumcu, benim de sevdiğim bir isim. Ama her şarkı dura dura, nefes ala ala okunmaz. Sen de Başını Alıp Gitme’yi öyle okumuş Sıla. Şarkımı mahvetti" açıklamasında bulundu./Gecce

# cem karaca # sıla # Nil Burak